De Passie in de Flint

Weer een mooie editie gehad van deze unieke voorstelling!

Als uit de hand gelopen traditie vanuit café Miles is het nu een avondvullende voorstelling in een uitverkocht theater.

De gehele show in vastgelegd door de lokale omroep Amersfoort Gezien en is hier te bekijken.

 

Serious Request stationspianotour

De tijden en locaties van de stationspianotour voor Serious request zijn bekend! Check het schema en kom op weg naar werk/huis luisteren naar Willow Mae unplugged! Doneer vervolgens via de site of in ‘de pet’ tijdens één van de optredens en vraag de single ‘Spring Dew in Fall’ aan!

Nieuwe shows: Rent in Delamar Amsterdam

De productie krijgt wederom een verRentvolg. Ditmaal gaat het productiebureau van het Delamar theater te Amsterdam de musical ten tonele brengen. Vanaf oktober 2016 in Amsterdam en de rest van Nederland!

Ik zie je graag bij een voorstelling!

Enkele shows met Pieternel Osinga

Pieternel promoIk lever in deze periode een bijdrage aan de show ‘Me & my guitar’ van Pieternel Osinga. Een leuke show die draait om het oppakken van een nieuw instrument en de haat/liefde-verhouding die op sommige momenten daarmee kan ontstaan. Klik hier voor meer informatie!

Laatste shows Van der Aa’s & Zekhuis!

Op vrijdag 14 maart hebben we onze voorlopig laatste show gegeven. In een uitverkochte kleine zaal van thater De Lievekamp in Oss hebben we op een waardige manier Van der Aa’s & Zekhuis Deel 1 afgesloten. Maar niemand van ons wil eraan dat er geen vervolg zal zijn. Deel 2 t/m 100 komen nog!!